Bogføring og Controlling

Der kan være mange gode grunde til at få professionel hjælp til bogføring, uanset om du er privat eller erhvervskunde. Ved Ad hoc Regnskab har vi mange års erfaring inden for bogholderi. Vores firma er beliggende i Borup, men vi kører gerne til Køge og omegn ved interesse.

Har du svært ved at finde overskuddet til at sørge for alt bogføring i din virksomhed? Det kan være, at du ved med dig selv, at du er bedre til andre ting i dit arbejde. Er det tilfældet, kan det være en god idé at søge professionel hjælp til bogføring, så du kan koncentrere dig om de ting, du er god til.

Ved Ad hoc Regnskab er vi din regnskabshjælp. Vi hjælper med alt lige fra indtastning af bilag til indberetning til offentlige myndigheder, kreditorstyring, regnskabssystemer, afstemning og meget mere.

Derfor behøver du vores hjælp til bogføring

Har du dit eget firma, ved du med sikkerhed, at det kan være kompliceret at have flere bolde i luften på én gang. I den forbindelse er det altid en fordelagtig løsning at hyre professionel ekspertise udefra, der kan tage hånd om alt administrativt, f.eks. i form af bogføring.

Har du brug for hjælp?

Skriv til os her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 48 timer.

  Hvad kan vi bidrage med i din virksomhed?

  • Vi skaber struktur
  • Vi brænder for tal og papirnusseri
  • Vi leverer individuelle løsninger
  • Vi giver service og kvalitet af den gode, gammeldags slags

  Lader du os stå for den del, du gerne vil undvige, vil det samtidig styrke din forretning. Ved at få den rette hjælp til bedre struktur og overblik over tal og papirer, vil du se endnu bedre resultater i fremtiden.

  Controlling

  Der kan være mange gode grunde til at få professionel hjælp til bogføring, I Ad hoc Regnskab har vi mange års erfaring inden for bogholderi og Controling.

  I Ad hoc Regnskab er vi din regnskabshjælp. Vi hjælper med alt lige fra registrering af bilag til indberetning til offentlige myndigheder, kreditorstyring, regnskabssystemer, afstemning og meget mere.

  Hvad er controlling?
  Ad hoc Regnskab leverer ydelser inden for controlling, hvilket svarer til de funktioner en: økonomichef udfører. Det kan f.eks. være:

  • Periodiseringer
  • Afskrivninger og anlægskartotek
  • Periodevise rapporteringer
  • Regnskabs- og afvigelsesanalyser
  • Budgetter og forecast
  • Afslutning og klargøring til årsregnskab
  • Præsentationsmateriale (visualisering) til ledelse/bank/bestyrelse/eksterne
  • Gennemgang af forretningsprocedurer for mulige forenklinger
  • Ydelserne leveres til timepris, projektpris eller ifølge fastprisaftale.

  Hvis du ikke har en controlling funktion i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for en drøftelse af, hvilket udbytte du kan få, ved at anvende en Ad hoc controller.

  Kontakt os og lav en aftale

  Hvis du har spørgsmål til vores arbejdsopgaver, priser eller andet, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Vores priser afhænger altid af opgavens omfang, men vi garanterer, at du kan få en fornuftig pris.

  Ring til os på telefon 70 60 21 00, eller skriv en mail til her@adhoc-regnskab.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

  Din regnskabshjælp

  Med Ad hoc Regnskab hjælper vi dig med at fokusere på det, du er god til – og det styrker din forretning.
  Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker vejledning omkring dit firmas behov.

  Kontakt os